Over mij

Als psychotherapeut ben ik een late roeping: ik ben pas op mijn 50ste begonnen met de studie psychologie en ben in 2009 afgestudeerd (aan de universiteit van Leiden).

Ik heb stage gelopen bij de GGZ Midden-Holland in Gouda en heb vervolgens 8 jaar gewerkt bij Virenze in Breda, waar ik ook mijn opleiding tot psychotherapeut heb gedaan. In 2016 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk aan huis in Roosendaal, en sinds juli 2017 werk ik geheel zelfstandig als psychotherapeut.

Als psychotherapeut sta ik in het BIG-register (nr 39919237016) en dat betekent dat ik bevoegd ben het beroep van psychotherapeut uit te oefenen. Daarnaast ben ik aangesloten bij drie beroepsverenigingen: het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) en de Vereniging voor Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie (VPeP).

Ik ben geboren in 1954, ben getrouwd en vader van drie volwassen kinderen. In mijn jonge jaren heb ik Nederlands gestudeerd aan de universiteit van Amsterdam en heb daarna gewerkt als leraar, vertaler en als voorlichter. In 2003 besloot ik een andere wending te geven aan mijn werkzame leven en ben ik begonnen aan een ‘omscholingstraject’ dat uiteindelijk heeft geleid tot wat nu ben: psychotherapeut.